dinsdag 1 januari 2013

Plannen van de verwijsgesprekken 2.0

Beste ouders en kinderen,
 
Het Telraam --> ?
Het feest vieren hebben we achter de rug en de maand januari staat voor veel kinderen, en wellicht ook ouders, in het teken van de adviesgesprekken richting het Voortgezet Onderwijs. De adviezen zullen tot stand komen met behulp van de Intern Begeleider (Gerda), de directeur (Piet) en de groepsleerkracht (ikzelf). Wij kijken welk niveau het meest geschikt is voor uw kind. De resultaten van de afgelopen jaren spelen daarbij een belangrijke rol, maar we kijken ook naar het kind zelf. Hoe is de leerling als persoon zijnde? Dat kan ook doorslaggevend zijn voor een niveaukeuze.
 
De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 15 en donderdag 17 januari van 18:00 uur tot 22:00 uur. Ik heb uitgezocht of het mogelijk is om digitaal ouders in te laten tekenen voor de gesprekken. Dat is mogelijk. Deze manier van werken is ook voor mij nieuw, dus of het zal bevallen....we zullen zien. Als je het niet probeert zul je het nooit weten. Ik heb een document gemaakt met daarin een tabel. De tabel bestaat uit 3 kolommen. Aan de linkerkant kunt u zich intekenen voor de dinsdag en aan de rechterkant kunt u zich intekenen voor de donderdag. De tijden staan in het midden. Het bestand slaat zichzelf automatisch op. Daar hoeft u niets voor te doen. Het is mogelijk om gegevens van anderen te wissen of te veranderen, maar ik vertrouw erop dat dat wel goed zal gaan.
 
Door hier te klikken kunt u zich intekenen voor de adviesgesprekken.
Oh ja, het is wel de bedoeling dat de kinderen bij de gesprekken aanwezig zijn. Zij zijn immers ook de hoofdrolspelers van deze avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten