donderdag 21 maart 2013

21 maart

Vandaag in tweetallen aan de slag met werkwoordspelling: verleden tijd, tegenwoordige tijd en bijvoeglijk naamwoord. Door elkaar. Overleggen in tweetallen en elkaar overtuigen van eigen mening. Na 15 minuten werden er groepjes samengevoegd en werden de antwoorden samen besproken. Hieronder enkele foto's van dat moment.
 

Enkele leerlingen hebben deelgenomen aan het Kangoeroe project. Sommen (wiskundige) maken individueel of in tweetallen. 24 opgaven in 50 minuten. De resultaten komen in april/mei binnen. Hieronder foto's van dat moment.


In tweetallen de taalopdracht maken. Kleur alle persoonsnamen blauw of roze. We schrijven ze niet op, maar praten er samen over en geven de juiste een kleur.


Jesse, de maker van de prezi van vanmiddag. De presentatie werd getoond aan de groepen 7 en 8. Wat hebben we al allemaal gedaan bij WCS en klopt de planning nog van ieder groepje?


Enkele kinderen waren klaar met rekenen en gingen aan "het spelen" met de nodige SMARTgames die ik van thuis had meegenomen. Morgen weer?Zomaar een dag uit groep 8!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten