zaterdag 15 juni 2013

Weekend na de challenge.Tonia's Hoeve
Camping, Tonia's hoeve
Zo, aantekeningen van de presentaties op tafel en laptop en ipad in de aanslag. Wat spreekt ons aan, wat past binnen het budget, waar zien we onszelf wel 2 weken bivakeren?

Wat een keus zeg. De kinderen hebben goed werk geleverd. De bedragen waar ze mee kwamen kloppen (bijna) helemaal en de folders ,die ze zelf hebben aangevraagd, spreken boekdelen. Zwemmen vinden de kinderen toch wel fijn. Iets van water in de buurt wordt dus een vereiste. Dat hebben veel campings, maar enkelen vallen al af. We bekijken samen met de kinderen 2x 6 jaar en1ix 9 jaar foto's, plattegronden en filmpjes.

vakatiepark familiecamping de heigraaf
Camping Heigraaf

Er blijven er uiteindelijk 3 over: Utrecht, Heigraaf-Friesland, Waldsang en Overijssel, Tonia's hoeve.
We weten natuurlijk niet of er nog plek is. De prijzen van alle campings zijn binnen of rond het gestelde budget. De enige belemmering kan dus de beschikbaarheid zijn. Bellen dan maar.....


Camping, Waldsang

Yes, de camping van onze eerste keus had nog plek. We konden zelfs nog kiezen uit verschillende plaatsen. Zonet de papieren in de mailbox ontvangen. Ik vertelde de receptioniste dat deze camping was uitgekozen door leerlingen uit mijn klas. Ze wist zich nog een telefoongesprek te herinneren van van de week. Ze vond het een prachtig idee .......... wij ook.

Namens mij en het hele gezin ontzettend bedankt voor de geleverde inspanningen. Ik hoop dat het ons allemaal iets moois heeft opgeleverd:

*De leerlingen: vaardigheden en kennis over de gedane challenge.
*De meelezers/tweeps: ideeën, tips en mogelijkheden rondom challenges.
*De ouders van de leerlingen: mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met onderwijs.
*Ons gezin: een prachtige vakantie op een super camping.

Dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten